Create Magnetic Content

Transformeer je lauwe volgers 2x zo snel
naar sizzling hot 

Een online masterclass voor online coaches en online service providers die zich weleens onzichtbaar voelen op social media

In een online wereld vol coaches en service providers:

Content is de X-factor die klanten wild doet gaan voor jou

En ‘t is niet dat jouw content een vogelverschrikker is voor potentiële klanten, maar ‘t is ook niet dat je inbox uitpuilt met aanvragen.

Je steekt nochtans de clichématige bloed, zweet en tranen in je content. Alleen levert al dat harde werk niet zo veel op als je verwacht.

Wat jij nodig hebt, is een infusie van Magnetic Content

Want nu verval je vaak in het delen van “makkelijk googelbare weetjes”-content. Je droomklant steekt er wel iets van op, maar het geeft haar niet die push om te investeren in je.

Want je steekt nog te vaak al je kostbare vlagen van inspiratie in een Instagram post die nét niet laat zien wat voor goud jij in je mars hebt.

Want als je heel eerlijk bent, is de lol er een beetje af. Je pompt zo veel content de wereld in, maar krijgt er bitter weinig voor terug.

Bring on the applause

Dit kan Magnetic Content voor je doen:

transformeer je lauwe volgers 2x zo snel naar sizzling hot

ontvang berichtjes à la “Oké, you got me girl, hoe kan je me nog helpen?”

een influx aan connectie vanaf je eerste Magnetic Post

voel je online niet langer onzichtbaar, maar woest aantrekkelijk en magnetisch

Magnetic Content toont niet hoeveel waardevolle kennis je hebt, maar wel hoe waardevol jij bent om in te investeren.

Introducing…

Create Magnetic Content

Een bite-sized online masterclass waarna je meteen aan de slag kan om content te creëren die je lauwe volgers 2x zo snel transformeert naar sizzling hot , zonder dat je hoeft te vertrouwen op pushy marketingtrucjes.

Dit is de onmisbare kennis die je aangereikt krijgt in Create Magnetic Content en die je helpt om je content 2023-proof te maken:

01

de 5 contenttypes die je nodig hebt om je lauwe volgers te transformeren naar sizzling hot. (En we gaan dieper dan de klassieke ‘educatie / entertainment / valuable’-contenttypes.)

02

waarom de te veel gebruikte ‘5 tips om’- en ‘dit is waarom je met mij moet samenwerken’-content niet meer werkt anno 2023

03

de onmisbare messaging-elementen die je content van “meh” naar “must read” brengt

Hoe zit dat praktisch?

Create Magnetic Content

Bestaat uit een reeks korte video’s waarin telkens een magnetische contentformule wordt toegelicht

Meteen toepasbaar in de praktijk

Inclusief praktijkgerichte voorbeelden

Onbeperkte toegang

Bingeable vanaf 1 juni

De ‘5 tips om’-content is een dooddoener voor je sales.

Toen ik startte met ondernemen was het delen van kennis nochtans de meest geteachte strategie. ‘Deel al je kennis, geef tips, maak tutorials en de klanten komen dan wel aankloppen met hun open portefeuille.’

Ik had al snel door dat dit niet ging werken voor mij.

Ik werd er miserabel van en moest mezelf telkens weer naar mijn computer sleuren om dit soort content uit mijn vingers te persen.

En ik merkte dat ik hiermee vooral concullega’s en diy’ers aantrok. Zij vonden wat ik deelde fascinerend en staken het dan in hun spreekwoordelijke achterzak om zelf te gaan sleutelen en hameren.

Gevolg: wel likes, maar geen sales.

Ik kieperdie die educatieve content dus uit het raam en ging op zoek naar een vervanger. Want ik kon mijn Instagrampagina natuurlijk niet achterlaten als een verstoten wees. 

Die vervanger? Magnetic Content

Na Create Magnetic Content

is dit niet langer je realiteit:

Je gooit de ene na de andere post in de ether, hopend dat iets aanslaat bij je droomklant, maar wordt vooral beloond met krekelgeluiden – dommage fromage.

Je sleutelt eindeloos aan je tekst en visuals. Want als dat allemaal perfect is, zal je content toch wel resultaat hebben, zeker?

Je deelt consistent tips en waarde, maar merkt dat dit niks opbrengt. Je neemt je dan ook steeds voor om op je volgende contentcreatiedag het anders aan te pakken, maar vervalt telkens weer in die veilige comfortzone.

In plaats daarvan ervaar je dit:

“Holy sh*t, dit is exact waar ik mee struggle”-berichtjes, omdat je weet waarop je moet focussen in je content.

Een verliefde kriebel in je buik wanneer je “content creëren” op je to-dolijst ziet staan. Want amai, wat is dit terug leuk geworden!

Niet enkel je business buddies zijn razend enthousiast over je content, maar ook je droomklant reageert als een driejarige peuter die een snoepwinkel binnenwandelt.

Veelgestelde vragen

Krijg ik hier een volledig nieuwe contentstrategie aangeleerd?

Nee, je hoeft je huidige contentstrategie niet omver te schoppen. In Create Magnetic Content krijg je een handvol effectieve contentformules aangereikt die je kan verweven met je huidige strategie. Het is dus een toevoeging aan wat je nu al doet.

Voor wie is Create Magnetic Content geschikt?

Create Magnetic Content is voor jou als je:

  • een online coach of online service provider bent. Life coach, business coach, copywriter, webdesigner, virtual assistant… Dit is voor jou.
  • continu vervalt in het ‘weetjes delen’ als contentstrategie en hier graag wat variatie op wilt, maar niet weet hoe je hieraan begint
  • klaar bent om meer resultaten te halen uit je harde werk
  • terug plezier wilt vinden in het maken en delen van content.

Create Magnetic Content is niet voor jou als het delen van ‘5 tips om’ en ‘zo kan je met mij werken’-content meer dan voldoende resultaten binnenbrengt en je dus niet de behoefte voelt om hiervan af te wijken.

Hoeveel tijd neemt de masterclass in beslag?

Create Magnetic Content is geen ellenlang online programma met uren aan video’s en boekwerken aan werkboeken. Het is wel een verzameling korte video’s die zo zijn opgesteld dat je na elke video meteen praktijkgericht aan de slag kan. De totale kijktijd van de video’s bedraagt een dikke 45 minuten. Maar net iets langer dan een aflevering van Grey’s Anatomy, dus. Een minimum aan tijdsinvestering met een maximum aan resultaat.

Zijn de contenttypes die je hier aangereikt krijgt enkel toepasbaar op Instagram?

Nee, de formules die je aangereikt krijgt, kan je toepassen binnen eender welk type content. Je kan ze dus niet alleen gebruiken op Instagram, maar ook in video’s, podcasts, e-mails…

Connect met mij

Moet je weten

De Reid 46
2260 Westerlo
btw: BE 0698 633 392

info@mimsencontent.be