Pilot-versie

De Hidden Pearl

 

Kom aan boord van de Hidden Pearl en bevrijd en verzilver je gouden verhaal.

Copywriting is de basis van alles. De woorden die je de wereld in stuurt, zijn de basis van alles. Zonder woorden geen bedrijf. Zonder woorden geen klanten. En toch verliezen we dit makkelijk uit het oog, want er zijn zo veel shiny objects die onze aandacht kunnen afleiden.

 • Die flashy website die we willen maken.
 • Dat webinar dat we willen organiseren.
 • Die nieuwe cursus die ondernemer X net gelanceerd heeft en die ons een nieuwe skill zal leren die ons écht succesvol kan maken.
 • Die mooie foto’s die we nodig hebben voor onze social media.
 • Die statistieken en likes.

De woorden die je gebruikt en het verhaal dat je vertelt, durft al eens aan je aandacht ontglippen.

Het is tijd om alle ruis en afleiding weg te halen en te focussen op wat telt.

 

Kom aan boord van de Hidden Pearl en bevrijd en verzilver je gouden verhaal.

 

Op mijn piratenschip de Hidden Pearl denken we maar aan één ding: goud. Jouw goud. Jouw gouden verhaal.

 

Het verhaal dat alleen jij kan vertellen. Het verhaal waarvan je voelt dat je het móét vertellen, omdat het te belangrijk is om voor jezelf te houden. Het verhaal dat iets in beweging zet. Dat ervoor zorgt dat jouw droomklant in beweging komt. Het verhaal dat je verdomd uniek en onvergelijkbaar maakt.

 

Op de Hidden Pearl gaan we dat gouden verhaal bevrijden en verzilveren. Niet om zichtbaar te zijn, maar om gezíén te worden. Niet om indruk te maken met lege praatjes, maar om impact te maken met rake woorden.

 

In de online ondernemerswereld ziet alles er hetzelfde uit. Iedereen gebruikt dezelfde woorden, belooft dezelfde dingen en gebruikt dezelfde strategieën. Op de Hidden Pearl maken we hier komaf mee. We nemen geen genoegen met kopieën, halfslachtige boodschappen en nietszeggendheid. We go for gold.

De Hidden Pearl is een online schattenjacht.

 

Met mijn schatkaart in handen weten we precies welke route we moeten volgen en welke stops we moeten aandoen om jouw verborgen parels op te graven.

 

Als een echte piraat ga je de rigide regels van de marketing rekken en uitdagen en ga je vooral op zoek naar je eigen ding. Jouw verhaal, jouw woorden.

 

Je gaat op zoek naar de verborgen parels die in jou leven en die je onmiskenbaar uniek maken. Die ervoor zorgen dat je nooit nog hetzelfde zal klinken als anderen. Jouw verhaal, jouw woorden.

 

 

Ik wil mee aan boord van de Hidden Pearl

Het anker van de Hidden Pearl gaat omhoog op 23 november.

 

4 weken lang bevaren we samen de zeven zeeën, op schattenjacht naar jouw verborgen parels.

 

Voordat we van start gaan ontvang je al een opdracht ter voorbereiding. Zo weten jij én ik wat ons te doen staat, welke richting jouw verhaal op mag gaan en waar we aandacht aan mogen besteden.

 

Elke week zien we elkaar online en krijg je een nieuwe opdracht om mee aan de slag te gaan. Op de Hidden Pearl krijg je geen bakken nieuwe kennis die je hoofd doen duizelen, geen urenlange masterclasses die je toch nooit zal bekijken en geen gortdroge theorie. We gaan vooral doen. Actie ondernemen. Met opdrachten. Kei praktisch.

 

Ik ga je pushen om helder te krijgen wat jij te bieden hebt, zodat jouw droomklanten staan aan te schuiven om met jou te mogen werken.

 

We gaan inspiratie opdoen, zodat je je niet meer hoeft af te vragen wat je te vertellen hebt. Onze creativiteit aanwakkeren. Een missie naar de juiste woorden. En out of the box denken.

 

Zodat je jouw verhaal vindt en de wereld in kan sturen. Impact kan maken.

Wat krijg je?

 • Een voorbereidende opdracht om in beeld te brengen waar jij aandacht aan mag besteden;
 • Elke week een online groepscall (de eerste call is op 23 november, de laatste op 14 december);
 • Een replay van elke call;
 • Toegang tot een online community waar je de opdrachten kan delen en vragen kan stellen;
 • Feedback op je opdrachten als je hier behoefte aan hebt;
 • 4 weken lang mijn laserfocus op jouw boodschap (en jouw laserfocus – daar zorgen we samen voor!);
 • Elke week een nieuwe opdracht om mee aan de slag te gaan en in de actie-modus te blijven.

Investering

Jouw investering voor deze pilot-versie is 317 euro (exclusief btw).

Tijdens deze pilot zal de Hidden Pearl voor het eerst de wind in zijn zeilen voelen en daarom wil ik graag wat dingen uitproberen en testen of dit format werkt. Feedback is ook altijd welkom en daarom ligt de investering ook lager dan wanneer dit op en top op punt staat.

Afbeelding van Michelle Korthout - eigenaar van Mims en Content // mimsencontent.be