Message Unlocked

Een 1:1 traject waarin we samenwerken om: droomklanten te betoveren, verlangen te creëren voor je aanbod en je signature programma vol te boeken.

Het is tijd om de #1 plek in het hoofd van je droomklant te veroveren

Je weet dat je ongelooflijk goed bent in wat je doet.

Wanneer klanten met je werken, behalen ze geweldige resultaten

Maar toch ben je op dit moment nog niet die top-of-mind expert en Industry Leader.

Op dit moment:

heb je al wat aanmeldingen gehad voor je signature programma, maar je vraagt je nog steeds af wanneer de volgende klant bij je komt aankloppen.

is succes je niet onbekend, maar je bent klaar om te focussen op wat echt werkt en nog meer resultaten te zien.

zijn mensen dolenthousiast over je content - en nu ben je klaar om dat weerspiegeld te zien in je sales.

heb je immens veel kennis waarmee je klanten als de beste kan helpen, maar je voelt je nog steeds the best kept secret van je niche

Het is tijd om de Industry Leader te worden – zodat mensen naar jóú komen voor de betaallink en klaar zijn om te kopen.

Dit staat je nog in de weg om dé Industry Leader te worden:

Momenteel volg je de dertien in een dozijn “groundbreaking + kost maar €20″ content checklists en templates – maar wat je nodig hebt is een dieper inzicht in je droomklanten, zodat ze direct resoneren met je content.

Je probeert mensen vooral te overtuigen met bonussen, extra calls en kortingen – terwijl je eigenlijk gewoon de waarde van samenwerken met jou moet communiceren.

Je post consistent content + duimt dat klanten zullen komen… maar wat je nodig hebt is een strategisch messaging- en contentplan dat de juiste mensen magnetisch naar je toe trekt.

Je zoekt inspiratie bij/kopieert je coach en andere ondernemers in je niche en hoopt dat het je dezelfde resultaten oplevert… maar wat je nodig hebt is onkopieerbare messaging die je unieke stem weerspiegelt en je positioneert als de Industry Leader.

Het is tijd om je Brand Mission + Vision aan de kant te schuiven en te leren hoe je krachtig kunt verbinden, vertrouwen opbouwen en je aanbod kunt verkopen.

Introducing…

Message Unlocked

Een 1:1 traject voor online experts waarin we samenwerken om droomklanten te betoveren, verlangen te creëren voor je aanbod en je signature programma vol te boeken.

This is how we make it happen:

Een Client Clarity Call die je helpt om messaging te creëren die blijft hangen + je aanbod verkoopt

⚡️ Je gooit eindelijk alle andere verouderde werkbladen aan de kant – en je ontdekt wat je écht moet weten over je droomklant om verbinding te maken met je publiek.

⚡ Je leert mijn 7 Step Framework om verbinding te maken en vertrouwen op te bouwen met de droomklanten in je publiek, zodat verkopen dubbel zo makkelijk wordt.

⚡ Je overstroomt met ideeën over hoe je hun belangrijkste doelen en verlangens kunt aanspreken.

⚡ Je krijgt reacties op je content + copy à la “je leest mijn gedachten” of “het is alsof je dit voor mij geschreven hebt”

Een Offer Messaging Call waarin we je messaging verhelderen + je aanbod positioneren als need-to-have

⚡ Je maakt duidelijk dat je aanbod een gamechanger is, waardoor droomklanten zelf in je DM sliden om de betaallink te vragen.

⚡ Je ontdekt mijn Proces Piramide om op een effectieve manier de waarde van je programma te communiceren.

⚡ Je voelt het vertrouwen om je prijs te verhogen – zonder dat je meer deliverables toevoegt aan je programma.

Een Content Brainstorm Call waarin we een strategisch contentplan maken dat je on repeat kunt gebruiken om je publiek te converteren naar klanten

⚡ Je weet dat je consistent bent op een manier die klanten naar je toe brengt.

⚡ Je hebt 30 overtuigende hooks en contentideeën die je kunt gebruiken om je signature programma on repeat te verkopen.

⚡ Je voelt dat je content je helpt om je te positioneren als de Industry Leader of Tomorrow

Je ontvangt ook:

Wekelijkse content + copy reviews

Hier kan je sales page copy, social media content, e-mails en meer indienen voor feedback, zodat je zelfverzekerd bent over wat je de wereld in stuurt. (72 uur verwerkingstijd)

Dagelijkse Slack support

Van maandag tot donderdag kan je terecht in een Slack-kanaal waar je vragen kunt stellen, ideeën kunt delen en feedback kunt krijgen

Kies je avontuur

Fast Track

2 week accelerator

N

Client Clarity Call

N

Offer Messaging Call

N

Content Brainstorm Call

N

Custom Messaging Roadmap van +10 pagina’s

N

30 contentideeën + overtuigende hooks

N

2 weken support tussen de calls door

M

wekelijkse copy + content reviews

M

90 dagen Slack support

€950

betaaltermijnen beschikbaar

Full Experience

90 dagen support

N

Client Clarity Call

N

Offer Messaging Call

N

Content Brainstorm Call

N

Custom Messaging Roadmap van +10 pagina’s

N

30 contentideeën + overtuigende hooks

N

Wekelijkse copy + content reviews met een verwerkingstijd van 72u

N

90 dagen Slack support (van maandag tot donderdag)

€2000

betaaltermijnen beschikbaar

Meet Mims

Ik ben Mims, je expert in messaging, copy en content.

In 2018 ben ik begonnen aan dit avontuur, waarin ik een weg heb afgelegd van redacteur en schrijfcoach voor auteurs tot copywriter tot messaging strateeg. 

Met alle kennis en ervaring die ik doorheen de jaren bij elkaar heb gesprokkeld, heb ik ondertussen tientallen klanten begeleid, advies gegeven op launch copy die tienduizenden euro’s opbracht, en online experts geholpen om een wachtlijst met klanten aan te leggen.

Toen ik startte met ondernemen, kwam ik in een internet-bubbel terecht waar “deel educational content om mensen te overtuigen van je waarde” de enige beschikbare marketingstrategie was. 

Al snel voelde ik mijn afkeer tegen die strategie groeien. Want zo’n content voelde te nietszeggend voor mij + ik trok er vooral freebie-lovers mee aan die niet wilden betalen voor mijn kennis. 

Tot ik op een punt kwam waarop ik ofwel moest stoppen met ondernemen ofwel een andere strategie moest ontwikkelen om droomklanten te overtuigen van de waarde van mijn aanbod.

En I ain’t no quitter. Dus ging ik aan de slag. En alles wat ik sindsdien geleerd heb, komt nu samen in Message Unlocked. Zodat jij met je messaging een fundament kan creëren voor je marketing, waardoor eender welke strategie dubbel zo veel oplevert.

Ik kan niet wachten om samen aan de slag te gaan.

MET JE NIEUWE ONKOPIEERBARE MESSAGING GA JE VAN VERBORGEN PAREL NAAR INDUSTRY LEADER

Maak je klaar om:

je zelfvertrouwen te verdubbelen en vol enthousiasme consistent je aanbod te verkopen + je visie te verspreiden

je inbox te zien uitpuilen met uitnodigingen voor podcast-interviews, spreekopdrachten, summits, of om als gast-expert je kennis te delen

onwankelbaar vertrouwen te hebben en te weten wat je moet zeggen en hoe je het moet zeggen, zodat het aantrekken van klanten geen toeval is, maar een keuze.

nooit meer te twijfelen aan je marketing – je elimineert elke afleiding en twijfel en spreekt enkel nog maar direct tot je droomklant

nooit meer vanaf nul te moeten beginnen. Aan het einde heb je een custom messaging roadmap die je er steeds opnieuw kunt bijnemen om nieuwe content + copy (of zelfs een nieuw aanbod) te creëren

enkel nog mensen aan te trekken die zien en erop vertrouwen dat je je prijs waard bent – zelfs bij premium tarieven

Message Unlocked is je op het lijf geschrijven als je:

een signature programma hebt én dit al verkocht hebt. Je weet dus dat het werkt en dat er vraag naar is. Je bent geen beginner in online marketing, maar je wil sales sneller en makkelijker zien binnenstromen.

aanbod vooral online wordt verkocht en een prijs heeft van rond de $2k+.

niet langer vergeleken wil worden met alle andere coaches die als een tsunami de markt overspoelen, want wat jij doet is echt anders.

enthousiast bent om je uit te spreken en uit je comfortzone te stappen om je message te delen.

klaar bent om te leren hoe je verlangen kan creëren voor je signature programma zonder de afteltimers, bonussen, gefabriceerde schaarste…

de kriebels krijgt van bro-marketing messaging à la “Hoe ik 500K verdiende met 1 webinarfunnel” of “How I went from broke to buying a Lamborghini”.

Als zelfs maar 3 van deze bullet points je deden knikken als een dashboard bobblehead, ben je gemaakt voor Message Unlocked.

Klik op de knop hieronder om match call te boeken.

Het enige wat je mee hoeft te nemen naar de calls zijn je unieke ideeën + expertise… en andere veelgestelde vragen

Krijg ik de opnames van onze calls?

Ja, je krijgt toegang tot alle opnames van onze calls. Maar op zich heb je die niet nodig, want onmiddellijk na elke call krijg je ook de notities die ik genomen heb. Aan het einde van het traject krijg je daarbovenop je Custom Messaging Roadmap van 10+ pagina’s waarin je alle resultaten van de Client Clarity Call, de Offer Messaging Call en de Content Brainstorm Call terugvindt.

Wat als ik al een marketingstrategie leer / in een coachingsprogramma zit? Zorgt dat voor een conflict met wat ik al aan het leren ben?

Nee. Messaging is het fundament van je marketing en helpt je alleen maar MEER resultaten te behalen uit elke marketingstrategie die je toepast. En hoewel een businesscoach misschien samen met jou je messaging bespreekt, zal dit altijd slechts op een helikopterniveau zijn. Het zwaartepunt van de expertise van je coach ligt namelijk op andere gebieden van marketing. Message Unlocked zal je alleen maar helpen om wat je ergens ander leert op zo’n manier toe te passen waardoor je inspanningen meer resultaten behalen.

Hoe snel kan ik mijn messaging gaan toepassen?

Meteen! Vanaf ons eerste gesprek zul je overlopen van ideeën die je direct kan toepassen in de praktijk. En ik zal je doorheen ons avontuur samen bijstaan om je te helpen brainstormen, implementeren en meer resultaten te zien van je marketing!

Wat als ik pas een switch heb gemaakt in mijn bedrijf of een nieuw aanbod heb gecreëerd?

Zolang je weet dat er vraag is naar je aanbod en mensen dus een verlangen hebben naar hetgeen jij doet, ben ik ervan overtuigd dat Message Unlocked je kan helpen om je vernieuwd aanbod tot bij je droomklant te brengen. Op deze manier krijgt je nieuw aanbod een geweldige start, want jij weet meteen hoe je verbinding kunt maken met je publiek en wat ze moeten horen om zich klaar te voelen om te kopen.

Wat als het resultaat van mijn aanbod minder tastbaar / moeilijk te beschrijven is?

Dan is het eens zo belangrijk dat je weet hoe je op een krachtige manier kunt communiceren over je aanbod waardoor het wel tastbaar wordt voor je droomklant. Hierdoor begrijpen ze veel beter de waarde van met jou samen te werken. En hier kunnen we samen aan werken.

Wat als ik geen beloftes wil maken over omzet?

Dat is prima! Er zijn ZO veel andere manieren om te praten over wat je kunt doen voor je klanten zonder met euro’s in het rond te strooien. We werken samen aan het creëren van onkopieerbare messaging die spreekt tot de verlangens van je droomklant – zonder flashy €€€-beloftes of “Kijk, ik werk vanuit Bali – jij kan dit ook”-messaging.

Als je klaar bent om niet langer kopje-onder te gaan in deze tsunami aan online experts…

en je te onderscheiden als de énige keuze voor je droomklanten – met messaging die je waarde communiceert, je positioneert als de Industry Leader , en je signature programma uitverkoopt…

Boek dan nu je match call. Ik kan niet wachten om met je te werken.

Connect met mij

Moet je weten

De Reid 46
2260 Westerlo
btw: BE 0698 633 392

info@mimsencontent.be