Reviews

Silke Desaever van Diëtiste Silke Desaever:

“Ik vind het heel belangrijk om authentiek mezelf te zijn, en op een persoonlijke manier in verbinding te gaan met mijn cliënten.

De ‘Verbindende Verhalen’-scan heeft me hier heel hard bij geholpen! Michelle kijkt op een frisse, nieuwe manier naar je communicatie, en vertelt je eerlijk en rechtuit wat er beter kan.

Tijdens het gesprek na de scan kreeg ik bovendien superveel energie van haar enthousiasme en creatieve ideëen. Ik heb me meteen ingeschreven voor een vervolgtraject!

Echt een hele dikke aanrader dus!”

Kocht de ‘Verbindende Verhalen’-scan

Afbeelding van Michelle Korthout - eigenaar van Mims en Content // mimsencontent.be

Karo Vos van Karo’s Content

Michelle deed een scan voor mijn onderneming en haalde al snel mijn pijnpunten naar boven. Ik vond het eigenlijk best hallucinant hoe ze meteen en ook diepgaand wist wat er misging.

Ze stopte niet bij de negatieve punten, maar legde meteen ook wat alternatieven op tafel. Het creatieve aspect, het doordenken en het kort op de bal spelen vormden voor mij een echte meerwaarde. Indien je nog twijfelt, kan ik volmondig aanraden: gewoon doen! Je zal zien dat het de investering waard is.”

Kocht de ‘Verbindende Verhalen’-scan

Veerle Verstappen van Happy Moments for You:

“Michelle is een vriendelijke, behulpzame, schitterende parel die de (startende) ondernemer professioneel begeleidt bij de uitwerking van de communicatie van je bedrijf en het contact dat je legt met je bedrijf naar de buitenwereld toe.

Dankzij deze scan wist ik direct waar ik stond. Er werd heel goed de vinger gelegd op de sterke punten & de werkpunten die ik nog had. Je krijgt een mooi overzicht, zodat jij onmiddellijk weet waar je jouw communicatie nog kan verbeteren om de ideale klanten voor jouw bedrijf aan te trekken.”

Kocht de ‘Verbindende Verhalen’-scan

Afbeelding van Michelle Korthout - eigenaar van Mims en Content // mimsencontent.be

Selien Van den Berghe van Bergen Interieur:

“Toen ik de ‘Verbindende Verhalen’-scan aanvroeg bij Michelle dacht ik eigenlijk dat ik mijn verhaal wel al redelijk goed kende. Ik had al veel werk gestoken in de ‘Over Mezelf’-pagina op mijn website. Maar, ik was mis.

Michelle’s invalshoek om naar mijn zaak te kijken was volledig verschillend van alle andere coaching die ik tot nu toe gehad heb. Ze wou niet alleen mijn bedrijf beter maken, maar wou er vooral voor zorgen dat mijn bedrijf nog beter bij mij ging passen. Zij herkende waar ik me specifiek in kon onderscheiden in mijn sector en suggereerde dan ook om daarop in te zetten. Mind blown. Na al die maanden zoeken vond zij zomaar eventjes de focus voor mijn zaak. Ze hielp me ook om deze focus verwoord te krijgen. Ik ben direct aan de slag gegaan om dit te implementeren, want het was gewoon te waardevol om het aan de kant te laten liggen. Ik heb nog een hele weg af te leggen maar heb nu alvast mijn focus, en de woorden die daar bij passen gevonden!”

Kocht de ‘Verbindende Verhalen’-scan