Online Mini-Training: Schrijf je Verbindende ‘Over Mij’-Pagina

Bevrijd jouw verhaal, geef het woorden op jouw ‘Over Mij’-pagina en trek alleen nog maar gouden droomklanten aan.

Jouw ‘Over Mij’-pagina is (na de homepage) de meest bezochte pagina van jouw website.

Jaagt de jouwe klanten weg?

Jouw nieuwsgierigheid heeft je op deze pagina gebracht, dus ik neem aan dat het antwoord op die vraag een dikke, vette ‘ja’ is.

Jouw ‘Over Mij’-pagina is momenteel allesbehalve een gouden klantenmagneet, en dat kan 2 oorzaken hebben:

1. Je ‘Over Mij’-pagina is snel-snel in elkaar geflanst en brengt daardoor niet voldoende jouw sprankelende persoonlijkheid naar voren. Hierdoor trekt het ook geen (of niet de juiste) klanten aan.

of

2. De tekst voor je ‘Over Mij’-pagina is niet af! Het blijft een onaangekruiste checkbox op je ellenlange to-dolijst. Je wéét dat je je eraan moet zetten, maar de angst voor een gebrek aan inspiratie en een writer’s block houdt je tegen.

Deze gedachten racen regelmatig door je hoofd:

 • “Ik heb helemaal geen idee wat ik allemaal op zo’n ‘Over Mij’-pagina moet schrijven…” — Schrijf je je hele levensverhaal neer? Een volledig cv?

 

 • “Over mij, over mij… Mijn klanten willen toch helemaal niets persoonlijks van mij weten?” — Praten over jouw expertise gaat je goed af. Maar wanneer het over jou moet gaan, loop je vast.

 

 • “Hoe begin ik daar zelfs aan?” — Structuur of een aanknopingspunt om te beginnen schrijven, dat ontbreekt bij jou.

 

 • “Ik zie zoveel verschillende soorten ‘Over Mij’-pagina’s rondom mij. Kort, lang, geschreven in de ik-vorm, of in de afstandelijke derde persoon enkelvoud… Ik zie het bos niet meer door de bomen.” — En. je zou voor minder…

Maar een goeie ‘Over Mij’-pagina levert je zoveel moois op:

 • Je maakt meteen duidelijk aan potentiële klanten wie jij bent en waar je voor staat.

 • Je scheidt meteen het kaf van het koren: mensen die niet jouw droomklant zijn, voelen zich niet aangesproken door wat jij te vertellen hebt en worden geen klant bij jou. Weg energiezuigers.

 • En omgekeerd: die prachtige droomklanten van jou haken helemaal aan op jouw boodschap. Je brengt ze zo een grote stap dichter bij de beslissing om klant te worden bij jou.

 • De droomklanten die je hiermee aantrekt, zorgen ervoor dat je elke dag met plezier aan je werkdag begint en geven je bakken energie.

Ontgrendel de schatkist van jouw verhaal en schrijf een Verbindende Over Mij-pagina die goud waard is met de:

Online Mini-Training: Schrijf je Verbindende ‘Over Mij’-pagina 

 • Neem voorgoed afscheid van de ‘dertien in een dozijn’-tekst en ga voor een ‘Over Mij’-pagina die vertelt wat jij te zeggen hebt.

 • Ga op schattenjacht naar het verhaal dat er al is en haal jouw verborgen parels boven water.

 • Maak kennis met Verbindende Communicatie en verlies nooit nog je eigen unieke goud uit het oog.

 • Leer wat je beter wel en niet op je Over Mij-pagina zet en zeg zo bye bye tegen energievretende klanten.

 • Ontrafel aan de hand van praktische oefeningen de belangrijke aspecten van jouw verhaal en verwelkom droomklanten die maar al te graag met jou in zee gaan .

 • Maak gebruik van een eenvoudig stappenplan en elimineer elk gevaar op een writer’s block.

Praktisch

 • De online mini-training bestaat uit één video van ongeveer 30 minuten.

 

 • Na betaling ontvang je een link naar de video in je mailbox. Je kan de online mini-training dus eender waar en wanneer volgen.

 

 • Tijdens de online mini-training ga je dankzij enkele oefeningen meteen praktisch aan de slag met het maken van een eerste versie van jouw Verbindende Over Mij-pagina.

Investering

Jouw investering is €37.

Ik vind het belangrijk dat zo veel mogelijk coaches een Verbindende Over Mij-pagina op hun website hebben waar ze trots op kunnen zijn en waarmee ze hun droomklant kunnen aantrekken. Daarom heb ik er bewust voor gekozen om de investering voor deze online mini-training heel toegankelijk te houden.

Afbeelding van Michelle Korthout - eigenaar van Mims en Content // mimsencontent.be

Door de online mini-training heb ik een heel andere kijk gekregen op ‘Over Mij’-pagina’s. Ik besef dat het meer dan belangrijk is om een goede ‘Over Mij’-pagina te hebben. Michelle legt alles supergoed uit. Alles is duidelijk en verstaanbaar. Dankzij de bouwblokken die worden aangereikt in de online mini-training, lukte het me om een echt verhaal neer te schrijven!

Zoë Verryt

Eigenaar van Juffrouw Ooievaar

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd investeer ik in de online mini-training?

De video zelf duurt 30 minuten. Met de opdrachten erbij ben je 1,5 uur à 2 uur zoet.

Ik heb geen website en dus ook geen 'Over Mij'-pagina. Is deze online mini-training dan wel iets voor mij?

Ja! De tekst die je zal schrijven is perfect voor een Over Mij-pagina, maar kan je ook (her)gebruiken op andere kanalen, zoals social media of e-mail. Het wordt een tekst die duidelijk maakt wie jij bent en waar je voor staat, en dat kan je op zó veel momenten gebruiken.

Voor wie is deze online mini-training geschikt?

De training is specifiek gecreëerd voor kennisondernemers. (= coaches, workshop-gevers, diëtisten, copywriters, …)

Ze is geschikt voor jou wanneer jij het gezicht bent van jouw bedrijf (of dat wil zijn/worden) en echt van binnenuit wil ondernemen en communiceren. Jij staat centraal in jouw bedrijf en je wil alleen nog maar droomklanten aantrekken die je bakken energie geven.

Ik ben schrijver of copywriter, zou ik dan niet zonder jouw hulp een goede Over Mij-pagina moeten kunnen schrijven?

Als schrijver of copywriter vind je het makkelijk om over anderen te schrijven, maar wanneer het over jezelf gaat klap je weleens dicht. En dat is helemaal niet raar.

Je kent jezelf zo goed, waardoor je een blinde vlek voor jezelf bent geworden. Het is daardoor lastig om voor jezelf uit te maken wat belangrijk is om te vertellen.

Het is dus helemaal niet raar als je daar hulp bij kunt gebruiken. Da’s zelfs heel normaal!

De online mini-training helpt je om stap voor stap de relevante elementen van je verhaal bloot te leggen en om hiervan een logisch en verbindend geheel te maken.

Connect met mij

Moet je weten

De Reid 46
2260 Westerlo
btw: BE 0698 633 392

info@mimsencontent.be