ONLINE MINI-TRAINING ‘SCHRIJF JE VERBINDENDE OVER MIJ-PAGINA’

“Ik heb helemaal geen idee wat ik allemaal op zo’n Over Mij-pagina moet schrijven.”

“Goh ja, ik heb een Over Mij-pagina, maar daar staat gewoon op wat en waar ik gestudeerd heb en zo…”

“Ik heb al vaak gehoord dat een Over Mij-pagina superbelangrijk is en ik wil die van mij echt wel eens updaten, maar ik blijf het altijd maar uitstellen…”

“Over mij, over mij… Mijn klanten willen toch helemaal niets persoonlijks van mij weten?!”

Deze gedachten zullen weleens bij jou, als kennisondernemer, voorbij komen geschoten. En dat is helemaal niet gek. Je Over Mij-pagina is namelijk de op één na meest bekeken pagina van je website, dus de druk om er een pareltje van te maken is hoog.

Ik begrijp het, echt.

Maar een goeie Verbindende Over Mij-pagina levert je zoveel moois op:

  • Je maakt meteen duidelijk aan potentiële klanten wie jij bent en waar je voor staat.
  • Je scheidt meteen het kaf van het koren: mensen die niet jouw droomklant zijn, voelen zich niet aangesproken door wat jij te vertellen hebt en worden geen klant bij jou. Weg energiezuigers.
  • En omgekeerd: die prachtige droomklanten van jou haken helemaal aan op jouw boodschap. Je brengt ze zo een grote stap dichter bij de beslissing om klant te worden bij jou.
  • De droomklanten die je hiermee aantrekt, zorgen ervoor dat je elke dag met plezier aan je werkdag begint en geven je bakken energie.

Ga eindelijk aan de slag met jouw Over Mij-pagina en maak er een Verbindende Over Mij-pagina met de:

 

ONLINE MINI-TRAINING ‘SCHRIJF JE VERBINDENDE OVER MIJ-PAGINA’

In de online mini-training ‘Schrijf je Verbindende Over Mij-pagina’:

  • leer je wat belangrijk is bij het schrijven van een Verbindende Over Mij-pagina;
  • kom je te weten wat je zeker niet moet doen als je een Verbindende Over Mij-pagina wil schrijven;
  • ga je meteen aan de slag met het maken van de ruwe bouwblokken voor jouw Verbindende Over Mij-pagina. Na de mini-training hoef je deze alleen nog maar op elkaar te metsen, een beetje te polijsten, en hopla; het kan online!
  • leer je een Verbindende Over Mij-pagina te schrijven waardoor je een magneet wordt voor je droomklant.

Praktisch

De online mini-training ‘Schrijf je Verbindende Over Mij-pagina’ kan je eender waar en wanneer volgen. Het enige wat je nodig hebt is een computer, laptop, tablet of smartphone om de online mini-training te bekijken.

Op maandag 25 januari ontvang je een link naar de online mini-training in je mailbox. Vanaf dan kan je dus zelf een moment uitkiezen om erin te duiken.

Tijdens de online mini-training ga je meteen praktisch aan de slag met het maken van een ruwe opzet voor jouw Verbindende Over Mij-pagina. Nadien hoef je het alleen nog wat te verfijnen en kan het online.

Investering

Tot 25 januari is jouw investering €21 in plaats van €37.

Ik vind het belangrijk dat zo veel mogelijk kennisondernemers een Verbindende Over Mij-pagina op hun website hebben waar ze trots op kunnen zijn en waarmee ze hun droomklant kunnen aantrekken. Daarom heb ik er bewust voor gekozen om de investering voor deze online mini-training heel toegankelijk te houden.

Afbeelding van Michelle Korthout - eigenaar van Mims en Content // mimsencontent.be

BONUS: PERSOONLIJKE FEEDBACKSESSIE
(ter waarde van €100)

Jij wilt een pareltje van een Over Mij-pagina en ik wil dat ook voor jou. Daarom kan je genieten van een eenmalige feedbacksessie als bonus.

Nadat je de online mini-training hebt gevolgd en je Verbindende Over Mij-pagina hebt verfijnd, kan je je tekst opsturen naar mij en een Zoomcall inplannen. Tijdens deze Zoomcall bekijken we dan samen jouw Verbindende Over Mij-pagina en geef ik feedback over wat je nog kan doen om je pagina nog verbindender te maken.

Let op: omdat ik je wil motiveren om zo snel mogelijk aan de slag te gaan, kan je deze bonus tot 3 maanden na ontvangst van de online mini-training inroepen.